Честит Нова година, Перничани!

Уважаеми съграждани!

Изпращаме 2021-ва. Година на съзидание, но и на тревоги. Година, в която се люшкахме между вярата и безверието. Година на кръстопът. Посрещаме 2022-ра. Всяка Нова година пали искрицата надежда, че предстои по-доброто, по-светлото и успешно време за всеки от нас. Тогава освобождаваме душата си от всичко, освен от прошката и добротата.

Драги перничани!

Нека Новата 2022 година влезе в домовете ви с надежда, радост и любов!Нека светлият празник положи началото на една година, в която здравето, щастието и успехът ще са ваши постоянни спътници! Нека сиянието на новогодишните светлини озари сърцата ви и донесе благоденствие и просперитет! Желая ви светла и жизнерадостна Нова година!

Станислав Владимиров

Кмет на Община Перник

Уважаеми жители на област Перник,

Със смесени чувства изпращаме 2021 година, белязана от редица трудности, които заедно преодоляхме. Това беше година, в която мисълта и грижите за здравето изпълваха нелекото ни ежедневие.

Настъпването на Новата година винаги е свързано с надежда, че ни очакват по-добри дни. Първите й мигове са време за равносметка, обещания и планове. Нека Новата година бъде изпълнена с оптимизъм, позитивни емоции, усмивки и сбъднати мечти! Нека бъде година на едно ново начало!

Пожелавам ви нови възможности и покорени висоти през Новата 2022 година! Пожелавам ви да получите най-скъпия и незаменим подарък – здравето!

Честита Нова година!

Симеон Василев

Областен управител на Перник

 

Коментари

коментара