Дневна лифт карта, пълна ски екипировка и ски инструктор на Мальовица само за 88 лева до края на празниците

„Имате още няколко дни, в които да се убедите в отличните условия за ски и сноуборд на ски пистите в Мальовица на възможно най-ниските цени в България“ казват от курортен комплекс Мальовица.

До края на новогодишните празници са в сила още по-ниски цени на дневни и вечерни лифт карти за всички гости на курортен комплекс Мальовица. Цената на дневната карта за възрастен е скромните 28 лева, а всеки, който не е студент и е над 18 години може да се пусне по пистите в часовете 18:30 21:30 само за 10 лева. Всички деца до 7 години могат да ползват ски съоръженията напълно безплатно до края на зимния сезон.

Вече са отворени и ски училището и ски гардероба към Централната планинска школа с цени далеч под средните в страната.

Един час провеждане на индивидуален ски урок в Мальовица с квалифициран учител струва само 40 лева, а в големите курорти цената е двойна. От курорта са горди с техните ски инструктори, които са едни от най-опитните в района.

Ски курорт Мальовица предлага ски оборудване под наем. Наем на ски или сноуборд оборудване за цял ден струва 20 лева.

По празниците еднодневна лифт карта, наем на ски екипировка и 1 час с инструктор ще Ви струва 88 лева, а в големите ски курорти за същото ще се наложи да отделите 180 лева.

До 3 януари всеки ден можете да се насладите и на нощно спускане в Мальовица на символичната цена от 10 лева за възрастни и 5 лева за деца от 7 до 12 години. Деца до 6 години използват всички ски съоръжения в курортен комплекс Мальовица напълно безплатно.

Коментари

коментара