Радиостанциите полудяха по новия хит на Ива Давидова по суитчър и в дует с незрящ диджей – ВИДЕО

Както преди време писахме, народната певица от Перник Ива Давидова подготвяше музикална изненада. В студийна обстановка, облечена в спортен екип – нещо нетипично за сценичното й  поведение, Ива провокира съмнение, че този път песента ще е много по-различна като стил.

Дойде време Ива Давидова да обясни и покаже какво е пяла със спортна шапка и суитчър. И с кого…!

Вчера изпълниелката на народния хит „Перник вода нема“ пусна своето изпълнение и разбули мистерията.

Ето какво сподели самата тя специално за ZaPernik.com:

„Новата песен е народна, родопска, а аранжиментът е модерен и по последните световни тенденции. Автори на аранжимента са Митака Power и Панчо Карамански. Митака ми е и дуетната половинка. Панчо е много известен DJ, който пуска из цяла Европа. Митко също е DJ и бачка навсякъде в БГ.

Интересното е, че и двамата са хора със зрителни увреждания, но „виждат“ музиката в пъти по-добре от останалите. Работят със специален софтуер, а студиото на Панчо blu fox studio е последен писък на техниката.

Историята на песента 

С Митака се познаваме от години и практика в нашия бранш е като имаме нова песен да я пускаме на колеги. Той беше направил сам „Момне ле“, но толкова ме впечатли, че пожелах да я направим дует. Той е с много добро сърце и много радушно веднага прие предложението. Познавам хитовете добре вече за толкова години /почти 20/ на сцена и щом не спрях да я слушам 3 дни, не се поколебах за дуета. Панчо също я е пускал на публика, на свое участие още в стария вариант и реакциите са били страхотни.

Сега има голям интерес за дуета, почти всички радиостанции вече я въртят, което е голям успех за нас. Феновете са само с позитивни реакции. Но вероятно и това се дължи на това, че песента я представихме земно, народно, без пози и без грим. Просто облякох спортните дрехи. Така не са ме виждали никога във видео моите почитатели, но в трудното време, в което живеем исках да си създадем всеобщо просто настроение. Музиката е здраве“, разказа за перничани Ива Давидова.

Коментари

коментара