За първи път в Перник: готино място, където да работите без офис

За първи път в Перник отваря нова услуга за работещите хора, която досега се срещаше само в най-големите градове в страната и чужбина, разбра ZaPernik.com.

Става въпрос за услугата Ко Уърк, която е много популярна в напредналите градове в Европа и събира на едно място хора с различни професии, които работят и творят в една обща сграда. А през останалото време се запознават на чаша кафе и обяд, обменят идеи и информация за професиите си и създават приятелства.

Единственият Ко Уърк в Перник е уютно и модерно място, в което да работят перничани, които нямат офис или им е писнало да работят от дома си.

Мястото е с топ локация в центъра на града и се намира на ул. „Търговска“, точно до кафе „Фаги“ в Център за личностно развитие „У ДОМА“.

Пространството е достатъчно голямо, че да подсигури всички удобства на свободно работещите перничани – от кафе, храна  и напитки до зала за срещи, работа за големи групи и социализация.

Освен това, докато си почивате от работата, можете да се възползвате и от другите услуги на Центъра – йога, масаж и т.н.

Центърът за личностно развитие е с уютен и модерен дизайн, където ще се почувствате наистина като в Дом. Обособени са отделни пространства за лични срещи, оборудване за приятно консумиране на обяда ви, бърза, лесна и разнообразна доставка на храна за обяд, кафе, вода и т.н.

Център „У Дома“ предлага и месечни абонаментни карти, а за да запазите вашето работно местенце, можете да се обадите на телефон 0896011988.

Коментари

коментара