Топлофикация Перник участва в създаването на полезен наръчник със съвети към клиентите на топлофикациите

Асоциация на топлофикационните дружества в България пусна полезен наръчник със съвети към клиентите на топлофикациите. Топлофикация Перник участва в създаването и помага в разпространението на книгата.

От Асоциация на топлофикационните дружества в България реализириха на дело много ценна идея, която да улесни потребителите в началото на новия отоплителен сезон в цялата страна. Експерти на сдружението разработиха кратък наръчник, в който дават адекватни, достъпни и полезни отговори на по-голямата част от въпросите на клиентите.

„В „Пътеводител в света на доставките на топлинна енергия и топлинно счетоводство“ са използвани знанията на опитни експерти. От Топлофикация Перник също се включихме в реализирането на проекта. Щастлив съм, че ни бе гласувано доверие. Надявам се в наръчника клиентите да открият отговор на въпросите си по отношение на топлинното счетоводство, уредите за дялово разпределение и други.“

каза Ясен Кацаров изпълнителен директор на Топлофикация Перник.

Според Ясен Кацаров действащата нормативна уредба звучи прекалено сложно за хората, които не са експерти. По думите на изпълнителния директор на Топлофикация Перник Ясен Кацаров авторите са вложили много труд, за да преработят техническата лексика на достепен език.

„За да изготвим наръчника, отговорихме на най-често задаваните въпроси, които получаваме на откритата телефонна линия. Повечето клиентски запитвания си приличат. Мисля, че успяхме да обхванем най-важното и ще проведем добра информационна кампания.“

каза Ясен Кацаров.

„Пътеводител в света на доставките на топлинна енергия и топлинно счетоводство“ ще се разпространява в центровете за работа с клиенти на Топлофикация Перник. Изданието е безплатно.

Коментари

коментара