Антония Петрова заряза детето и отпраши за Дубай

Антония Петрова

Вярна на себе си и на лукса, в който живее, пернишката Мис България – Антония Петрова отново отпраши за Дубай. Този път обаче Антония и нейният съпруг Батинков явно не са взели със себе си своя наследник, който ласкаво наричат принц Бест Батинков. Или поне така личи от снимките, които публикува Антония за своите почитатели в социалната мрежа.

След летния им круиз из Гърция, перничанката не спря да качава снимки с щастливото си семейство, в които неминуемо присъстваше и малкото момченце. Този път обаче снимките са като за меден месец  – без дете. Вероятно малкият е оставен на грижите на бабите.

Антония петрова

За радост на клюкарите в социалната мрежа перничанката не спира да бълва кадри от скъпата си почивка под Бурдж Халифа, както и от пустинята на Дубай.

Антония петрова

Сайтът tialoto пък споменава, че двамата съпрузи са отседнали в луксозен хотел в най-големия град в Обединените арабски емирства, познат на много български звезди.

Антония петрова
В галерията на пернишката миска може да видим и скъпите ястия, с които тя и Йвайло Батинков се глезят в хотела.

Известната двойка изкара коронавируса през ноември миналата година. А това лято стана ясно, че имат достатъчно антитела и могат свободно да пътуват из чужбина.

Коментари

коментара