Областният управител на Перник с поздрав към радомирци за Димитровден

Областният управител на Област Перник д-р Симеон Василев поздрави радомирци по повод Деня на град Радомир. Той подчерта забележителното минало на град Радомир и пожла на всички негови жители да бъдат закриляни от Свети Димитър.

Уважаеми жители на град Радомир,

Приемете най-искрените ми поздравления по повод духовния празник на града – Димитровден. Радомир е град със забележително минало и богата култура. Хората, родени и живели тук, са оставили ярка следа със своята мъдрост, свободолюбие, непреклонен дух и стремеж към нови познания, затова пазете ги и занапред. Носете в сърцата си славната история на Радомир и се гордейте с хората, които ни завещаха важни уроци по родолюбие.

Вярвам, че предприемчивостта и родолюбието на жителите на града ще докаже, че Радомир може да стане още по-добър за живеене. Убеден съм, че с общи усилия и вяра ще успеем да развием Радомир като модерен европейски град.

Димитровден е и празник на строителите, затова продължавайте с постоянство да развивате родното си място.Стремете се да направите града си едно по-добро място за живеене и работете с цялото си сърце за това.
Нека Свети Димитър ви дава мъдрост, сила, вяра и дух на единство!

2021 година изправи всички ни пред предизвикателство, което промени начина ни на живот. Нека бъдем отговорни към здравето си и това на нашите близки! Пожелавам на всички жители и гости на града здраве, сила и успехи!

Честит празник!

д-р Симеон Василев – Областен управител на Област Перник

Коментари

коментара