Отложиха постановка: Перничани се отказват от театър заради зелените рестрикции

Пернишкият драматичен театър „Боян Дановски“ отлага постановката си, която трябваше да се състои на 28-ми октомври, разбра ZaPernik.com. Постановката „Различен от всички“ няма да се играе, а на тези, които са си закупили билети за нея, ще им бъдат възстановени парите.

От театъра не уточняват каква е причината за провала на постановката. Твърде възможно е до това да се е стигнало след наложените от министерството на здравето „зелени сертификати“, които са отказали голяма част от любителите на театралното изкуство в Перник.

Поне това споделят до ZaPernik.com любители на театъра.

Припомняме, че във връзка с новите изисквания поради ковид пандемията театър могат да посещават само лица с документ за ваксинация, валиден документ за отрицателен ПСР тест /направен до 72 часа преди влизане в театъра/, валиден документ за антигенен тест /направен до 48 часа преди влизане в театъра, официален документ за преболедуване. А въпреки железните рестрикции да не се допусне вирус в залата, зрителите задължително трябва да са и с маски.

Това обаче отказа голяма част от феновете на Мелпомена.

„Много жалко и за вас, и за нас – публиката! При тези условия, аз и моите близки и приятели спираме да посещаваме театъра“,

пише Гергана под поста с рестрикциите.

Ето и съобщението на Театър „Боян Дановски“ по повод отложената постановка и подробности как можете да си получите парите от билета обратно:

Уважаеми зрители,
Информираме ви, че планираната за 28 октомври 2021 г. от 19.00 часа постановка „РАЗЛИЧЕН ОТ ВСИЧКИ“ няма да се състои.
Възстановяване на сумите за закупените билети се извършва на касата на театъра в срок до 28.10.2021 г. /включително/.
Работното време на касата е от 10.00ч. до 13.00ч. и от 14.00ч. до 18.00ч.
В четвъртък /28.10.2021г./ касата ще работи от 10.00ч. до 13.00ч. и от 14.00ч. до 19.00ч.
За контакт, билетна каса: 076 603 203
Извиняваме се за причиненото неудобство!

Коментари

коментара