ГЕРБ Перник се кръстят за предстоящите избори

ГЕРБ Перник Избори кампания

Това вече е традиция в пернишката структура на политическа партия ГЕРБ – да откриват с водосвет за здраве и благополучие предизборните си кампании. И те не изневериха и този път на традицията. Тази сутрин в храм „Св. Иван Рилски“ ГЕРБерите на Перник откриха официално камапанията си. 

„Прекрачихме прага на църквата „Св. Иван Рилски“, за да отправим послание към Господ и светеца- закрилник на Перник и перничани, да ни подкрепят в тази кампания. Тя ще бъде конструктивна, коректна и най-вече полезна за нашите съграждани от областта, защото ще ги информираме за антикризисните мерки, които сме подготвили за справяне със ситуацията в страната, както и за управленската програма на коалиция ГЕРБ-СДС. Листата ни е съставена от професионалисти и всеки ще допринесе в своята област“,

заяви пред медиите Кирил Ананиев, който за трети път повежда листатата в Перник.

След Ананиев втори в листата на ГЕРБ – Перник се нарежда Георг Георгиев – политолог, трети д-р Йорданка Александрова – лекар по дентална медицина, четвърти Емил Костадинов – инженер, пети Александър Александров – икономист, шести Ивета Боянова – икономист, седми Стефан Маринов от квотата на СДС – информационни технологии и телекомуникации и осми Христина Георгиева– педагогически съветник.

Всички те бяха в храма, за да запалят по свещичка и да се прекръстят пред иконите.

След ритуала водачът на листата Кирил Ананиев обяви:

„Неслучайно нашият слоган е „По-силни от хаоса“ и ние ще го изпълним, ако хората отново ни гласуват своето доверие и на 14-ти ноември ни подкрепят с номер 32 в бюлетината“

Ананиев е убеден, че ако гражданите дадат доверието си на ГЕРБ, ще бъде изпълнена управленската програма на парнтията така, както всички досега поети ангажименти.

„Управленската ни програма съдържа конкретни политики и програми, които засягат населението на България както на национално равнище, така и в област Перник. И съм убеден, че тя ще бъде изпълнена напълно. Досега показахме, че ние единствени изпълняваме конкретните ангажименти“, уточни водачът на листата.

Коментари

коментара