Общински съветник за ремонта Перник-София: Колко пъти тези комици Комитова и АПИ ще ни лъжат?

Днес, 15 октомври, трябваше да бъде пуснато и другото платно на ремонтирания път Перник – София. Ето как коментира ситуацията общинския съветник от столицата Карлос Контрера.

„Злополучният ремонт на пътя София-Перник. След вещата намеса на неадекватната министър Комитова, след професионалния подход на АПИ, след като изчегъртаха модела, смениха системата и въведоха нов подход в работата имаме недовършен ремонт, неприет съответно строителен обект без мантинели и вертикална пътна сигнализация“, пише общинският съветник в СОС от ВМРО Карлос Контрера във Фейсбук.

„Обаче миналата седмица същата госпожа министър, която категорично не знае къде се намира и на кой свят е, заедно с АПИ и Мая Манолова (тя какво общо има не е ясно) обещаха на пресконференция, че ремонтираното платно ще се пусне на 15-ти октомври.
Разбира се, сумата за мантинели и маркировка беше набъбнала с 30%, нямаше изпълнител за тая работа, но обещаха. Днес е 14-ти октомври, мантинели няма, знаци няма, няма и работници. Та в задачата се пита колко пъти тези хора, тези комици – Комитова и борда на АПИ, ще ни лъжат и ще се подиграват с хората?!
Искам да напомня отново, че този ремонт беше забатачен след идването на служебното правителство и „доброто“ управление на министър Комитова и АПИ. Сега цената за маркировката и мантинелите вече е набъбнала, тях обаче ги няма, май на строителят не е платено още и затова РДНСК/ДНСК не може да издаде разрешение за ползване. Т.е., ако някога успеят да пуснат този път, той ще се пусне не съвсем законно. Ако го пуснат, де, защото утре е 15-ти октомври и ми е много любопитно как ще се пусне движение по този участък без знаци, без мантинели и без да е приет обектът…

Аман от калинки в това МРРБ и АПИ!“

Коментари

коментара