До 9 октомври клиентите на „Топлофикация Перник“ могат да сключат договор „Равни вноски“ и да плащат преференциални цени за парното и топлата вода

„Топлофикация Перник“ е в разгара на кампанията за сключването на договори „Равни вноски“. Крайният срок за подписване е 9 октомври“, съобщават от дружеството.

„Тази година клиентите, подписали договор „Равни вноски“ и заплащащи в срок задълженията си, получават 3% месечна отстъпка. Според условията на програмата сумите за парно и топла вода се издължават на 11 равни вноски, изчислени на база потребление на топлинна енергия от предходната година.“, посочват от топлофикацията.

По-малко ще плати и всеки абонат, който издължи наведнъж всички 11 вноски.

„При авансово плащане на 11-те вноски отстъпката е 8% и с 30 на сто се намалява изравнителната сметка. От условията на договора може да се възползва всеки редовен платец, също и потребителите със сключено споразумение за разсрочване на старите задължения.“, допълват от топлофикационното предприятие.

„Клиентите могат да изтеглят договора от сайта на нашето дружество. След попълването му имат възможността да го изпратят до нас и по електронен път. Договорите се подписват и на място, в офисите на „Топлофикация Перник“. Тази година предвидихме за улеснение на клиенти в неравностойно положение мобилно звено за подписване на договори. Наш служител ще посещава по график кварталите, за да се даде възможност на трудно подвижни хора, възрастни клиенти и като цяло хора, които имат желание да сключат договор, но нямат възможност да ни посетят“ обясни Кацаров. Тези клиенти могат да заявят желанието си за сключване на договор и като се свържат с нас по телефона.

„Решихме за поредна година да предложим Договор на равни вноски поради големия интерес от страна на клиентите. Подписвайки договора, клиентите ползват атрактивните условия на програмата. Смятам, че в условията на не малка инфлация тази година, този тип договорни отношения ще позволят на потребителите да предвидят семейния си бюджет„, заяви Ясен Кацаров.

По думите му с бонус инициативи като тази все повече Перничани се присъединяват към централното отопление.

„За нас е важно да развиваме клиентската политика на дружеството. Днес потребителите търсят не само достъпни цени, но и добро обслужване. Нашият екип се отнася с внимание и уважение към всеки един отделен клиент“, каза Кацаров.

Директорът на „Топлофикация Перник“ посочи, че са направили кратко проучване, което е показало, че потребителите им приемат положително кампанията за подписването на договорите „Равни вноски“. Той заяви, че програмата е съобразена с мерките за безопасност, които бяха наложени във връзка с епидемичната обстановка в страната.

Ясен Кацаров отново изказа благодарност на клиентите за доверието, което им гласуват.

„Добрите резултати на предприятието са резултат от съвместните усилия на целия екип на топлофикацията и коректното отношение на клиентите към нас“, подчерта Кацаров.

Коментари

коментара