Перничанинът Георги Чернев: Оставка за Комитова веднага!

Отворено писмо до президента Румен Радев е изпратил перничанинът, живущ в село Кладница Георги Чернев. В него той иска оставката на министъра на регионалното развитие и благоустройство госпожа Виолета Комитова. По думите му със своите бездействия по отношение на ремонта на пътя Перник- София, Комитва застрашава живота на 30 000 перничани. Чернев настоява още да се плати на фирмата изпълнител и да се довършат отсечките преди старта на зимата, за да не се стига до злополуки. Перничанинът казва също, че на предстоящите избори „в Перник Вие ще загубите тези избори и без да се налага ГРЕБ да агитират срещу Вас“.

Отворено писмо

До
Г-н Румен Радев, Президент
Копие:
Г-жа Виолета Комитова, Министър на регионалното развитие
Г-н Стефан Янев, Премиер
Г-н Симеон Славчев, председател партия МИР

Относно: оставка на Комитова и завършване на ремонт

Уважаеми г-н Президент,

Със своите действия и бездействия г-жа Комитова застрашава живота на над 30 000 пътуващи всеки ден по пътя Перник-София и обратно. В участъка на с.Драгичево е спрян ремонта на почти готов участък на пътя и колите се движат от половин година и повече в едното платно и насрещно. За да се пусне другото платно трябва да се поставят само мантинелите?!  Така , вместо за 20 мин този път се изминава за 90 минути. Да не говорим за интересите и на фирмата изпълнител. На нея не са и платени нито лев аванс, а за този и други ремонти не са и платени над 8 млн.лв  фактурирани дейности по пътна поддръжка. Идва зима. Заедно с тази фирма перничани правихме 4 протеста, но Комитова или нейни хора не дойдоха нито веднъж. Търпението както на перничани, така и на фирмата , която поради липса на средства е оставила своите работници вече три месеца без заплати и виси с кредити в банките, се изчерпва. Освен зима идват и избори.

Искам да ви кажа,че в Перник Вие ще загубите тези избори и без да се налага ГРЕБ да агитират срещу Вас. Достатъчни са действията на Комитова!

Освободете незабавно Комитова и спешно да се завърши ремонта на пътя Перник – София и на пътя Кладница –Рударци. Този път е спрян от 6 месеца. В момента над 2000 души всеки ден пътуват по обходен път, който е толкова тесен и разбит, че по него не може да се движи рейс! Зимата този път ще доведе до злополуки!

По темата са писани много писма, провеждани са срещи и те са без резултат!
Оставка за Комитова веднага! Завършете спешно ремонтните дейности на двата пътя!

Георги Чернев
Жител на с.Кладница, georgi.lozanov.chernev@gmail.com
27 септ 2021 г

Коментари

коментара