Ива Давидова в шок от смъртта на млад колега

„От днес на небето има още един ангел. Почивай в мир, Angel Ivanov 🖤 Не ми е работа да се бъркам в Божиите дела, но животът е несправедлив да отнеме такъв добър и талантлив човек и толкова млад баща. Радвай Рая с песните си. Обичаме те!“

Това написа певицата от Перник Ива Давидова за колегата си  – поп-фолк певецът Ангел, чиято смърт шокира всички.

Ангел, който е колега на перничанката в „Ара Мюзик“ е починал тази нощ в болницата в София. Певецът е баща на малко дете. Семейството му и близките са в шок, тъй като Ангел почти бил оздравял от прекарана пневмония.

Ангел се е разболял преди десетина дни и постъпил в Пета градска болница с висока температура. Състоянието му се стабилизирало, спрял да кашля, свалил и температурата.

„Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се влошава и трябва да го преместят в болница с по-добър кислород“,

разказва близка до певеца. Така Ангел бил настанен в „Исул“, където се почувствал по-добре. Дори разговарял с близките си, че се чувства много добре. А тази сутрин от лечебното заведение съобщили кошмарната вест, че певецът е починал, защото дишането му спряло вследствие на инфекция с коронавирус.

„Как така изведнъж тази нощ се разболя от COVID и почина, при положение, че вчера звучеше чудесно?! Дори поръча да му донесат скара и изяде голямо количество карначета. Ако човек е болен, той не би имал такъв апетит“,

разказва близката на певеца, цитирана от Лупа.бг.

Ангел имал изградени спортни навици, карал колело с километри.

Всички са в недоумение от внезапната смърт на един 35-годишен млад човек и настояват всички подробности от мистериозния му край да бъдат осветлени.

Коментари

коментара