Четири пъти по-голяма сума за отстъпки на перничани от Топлофикация

Подписваме новите договори от 10 септември до 9 октомври

От днес Перничани могат да сключват договори с Топлофикация. От дружеството обявиха, че тази година абонатите им ще получават 3% месечна отстъпка, 8% ако платят авансово 11 -те вноски и 30% по малко за изравнителна сметка.

Условията остават обичайните две – сключен договор и плащане в срок. От Топлофикация Перник тази година са заложили между 3 и 4 по – голяма сума като абсолютна стойност, която да раздават на абонатите си под формата на отстъпки.

Крайният срок за подписване на новите договори е 9 октомври.

Освен това продължават отличните промоционални условия за подмяна на уредите с такива за дистанционен отчет за желаещите да предприемат тази стъпка.

Въпреки, че увеличението на цената на парното за предстоящия отоплителен сезон е под средното за страната, Топлофикация Перник все пак са намерили резерви и ще компенсират клиентите си с допълнителните отстъпки.

За дружеството промоционалната политика е традиционна и показва желанието за привличане на все повече нови клиенти и постигане на по – висока степен на удовлетвореност.

След значителното увеличение на цената на електрическата енергия парното става все по – добра алтернатива. Според експертите разликата в сметките между двата вида отопление е над 2 пъти, като по – ниската цена е от Топлофикация.

Коментари

коментара