ЧЕЗ Електро в Топ 10 на лидерите в българската енергетика

Дружеството е най-големият доставчик на електроенергия до крайни клиенти през 2020 г. и е в групата на 10-те най-печеливши компании в сектора

За поредна година „ЧЕЗ Електро България“ АД е сред най-големите компании в България и в топ 10 на лидерите в сектор „Енергетика“, включени в престижната класация „К 100“ 2021 на медията за икономически новини и анализи „Капитал“.
Основен критерий в класацията през тази година е общият размер на приходите за 2020 г. Включен и втори показател за дейността на фирмата – нетният финансов резултат след данъчно облагане. На базата на тази информация е осъществена класацията на най-печелившите компании. През тази година „К 100“ е представителна за над 99% от големите дружества в България.

Като най-големият доставчик на електроенергия до крайни клиенти през 2020 г. „ЧЕЗ Електро България“ АД се класира на 7-мо място при лидерите в сектор „Енергетика“ и се изкачи с осем позиции нагоре от заетото миналата година място в генералната класация.

Дружеството притежава 3 лицензии – за търговец, доставчик от последна инстанция и краен снабдител. ЧЕЗ Електро е сред 5-те най-големи търговци на електроенергия на свободния пазар, с повече от 14-годишен опит и над 1,6 милиона клиенти. Дружеството притежава технически, финансов и експертен капацитет за обслужване на значителен брой клиенти и осигурява стабилно и дългосрочно партньорство, конкурентни цени с възможност за индивидуално договаряне. Изберете ЧЕЗ Електро за Ваш търговец на свободния пазар на електроенергия! Посетете ни лично, свържете се с нас по телефона на 0700 10 010 или ни пишете на [email protected]!

Коментари

коментара