Очаквайте! Младежки летен фест през септември в Перник

Младежки фестивал подготвят в Перник от месец септември, разбра zapernik.com.Той е озаглавен „Пейка“ и още през първия за септември уикенд ще превърне Перник в желана парти дестинация.

Организаторите – Община Перник предлагат разнообразна програма, а избраните локации за провеждането на парк феста “Пейка” също са много интересни – това са Западния парк и Пернишката крепост.

Още в петъчната вечер на 3-ти септември ни очаква първото парти на специално изградена сцена в Западния парк. Гвоздеят на вечерта ще бъдат популярните сред младежта артисти FYRE, V:RGO, EMIL TRF, MONEYSTAXS и DJ THEO.

На 4-ти септември от 16:00 ч., на същото място ни очаква незабравимо дневно лятно парти с небезизвестния Stephan Gee, познат добре от клубната сцена на родното черноморие. Мястото ще бъде преобразено като лятна парти зона, а допълнителните ефекти ще пресъздадат усещането за морския бряг.

Още същата вечер ни очаква и третото парти от феста, което ще стартира в 21:00 ч. на сцената на Пернишката крепост. В него участие ще вземат JACKROCK, DJ STEVEN, VANESSA и YTRID.

Коментари

коментара