Впечатляващ успех за Тигрите на Перник – 44 медала по кикбокс

Пернишките спортисти от Тайгър Тийм се похвалиха отново с отлично представяне на международен турнир по Кикбокс. Тигрите се върнаха в Перник с впечаляващ резултат за, а именно 44 медала, сред които най-много златни – 21, 15-сребърни и 8-бронзови медала.

Сред над 20 клуба от 8 държави нашите съграждани се наредиха на впечатляващото трето място. Тигрите се явиха с цели 16 дебютиращи състезатели, но това не попречи да покажат добро ниво даващо оптимизъм за напред.

“Впечатляващ турнир. Силна организация и присъствие на клубове от 8 държави. Имаше доста състезатели и всички наши спортисти играха с противници , които досега не бяха срещали. Заминахме за турнира с цели 16 дебютанта, които с нищо не показаха , че дебютират в тежък спорт като кикбокса. Нещо повече, бяха на впечатляващо ниво и дори завоюваха призови места.

Разбира се не се главозамайваме след поредния прекрасен резултат. Всички знаем, че има още върху какво да работим и трябва да стоим здраво стъпили на земята. Продължаваме да се борим с всички пречки пред нас.

Сърдечни благодарности на хората свързани с клуба. Вие сте страхотни. Конкретно на състезатели ни искам да им кажа , че не трябва да има отпускане орез летния сезон , защото на есен ще се отрази на телата им. Също така им изпращам много любов и да знаят , че най-трудното , но и най-сладкото тепърва предстои! Да живее спорта! “, сподиля треньора на тигрите Кристиян Игнатов.

Коментари

коментара