Добре си го гледа: Мъжът на Антония закръгли тумбак

Снимка: Фейсбук

Съпругът на Антония Петрова – Ивайло Батинков е отпуснал шкембе и половина. На последните им снимки, които блондинката сподели от почивката им в Гърция, добре се вижда, че бизнесменът обича да си похапва и въобще не се ограничава. Той е налял доста, най-вече в областта на корема, но пък жена му си го харесвала и по-закръглен, пише новият брой на вестник „Уикенд“.

Преди да се ожени за Антония, Батинков бе поне 7-8 килограма по-слаб. След сватбата той започна да дебелее ударно и сега съвсем се е ошишкал, пише изданието.

От друга страна половинката му непрекъснато се хвали как си е върнала стройната фигура след раждането на сина им Благовест. Тя дори упреква всички майки, които не са успели да го направят.

„Много моля всички дебели философки, които обясняват наднорменото си тегло с това, че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки с безупречен вид, стил и вкус“, изказва се Петрова.

А наднорменото тегло на мъжа ти, как обясняваш?“, нападат на свой ред обидени от устатата Тоца.

Говори се, че блондинката от Перник е била доста нещастна в първия си брак с руснакът Александър Бередин, въпреки скъпите подаръци, диамантите и екзотичните екскурзии до далечни острови. Според клюките руснакът редовно малтретирал Антония психически, случвало се дори да й посяга, макар че тя отрича. Запознати твърдят, че бившата миска била толкова стресирана от живота си с Бередин, че развила комплекси и сега гледала всячески да демонстрира щастието си с Батинков.

Петрова не пропуска възможност да изтъкне, че настоящия й мъж е „най-добрият, най-умният и най-старателният“, че семейството й е за пример, че синът им Благовест се развива по-бързо от връстниците си. Това, разбира се, е силно преувеличено, тъй като детето показва съвсем средностатистически умения за годините си и в никакъв случай не се отличава като гений, както се опитва да го изкара майка му. Откакто даде живот на момченцето, Антония е станала от онези амбициозни майки, които тикат наследниците си да бъдат първи във всичко, без да се съобразяват с реалните им възможности.

Снимка: Фейсбук

„Синът ми е най-усмихнатото, будно, активно, любознателно и комуникативно дете“, хвали се блондинката.

Бебето Благовест се роди на 17 януари 2019г., когато бившата миска празнува имен ден. Датата не е случайна, защото числото е щастливо за тяхното семейство – на 17 март 2018г. съпрузите се срещнали за първи път, а три месеца по-късно – на 17 юни се ожениха в Гърция.

Коментари

коментара