За кого са подходящи удороустойчивите телефони от 4sales.bg

Живеете динамично, обичате екстремните спортове или просто работата Ви е свързана с постоянно променящи се ситуации?! То Вие се нуждаете от удароустойчиви телефони, които са способни да издържат на падания, удари, вода, влага, прах и кал. Какви подобни устройства Ви очакват в онлайн магазин 4sales и имат ли подходящите екстри? Какво ще откриете в комплектите им? Вижте по-долу!

Какви модели ще намерите във 4sales

В раздела на сайта Ви очакват противоударни и водоустойчиви смартфони с копчета, които са подходящи за хора, не използващи съвременни характеристики. Характерното за тях е наличието на подходящи корпуси, предотвратяващи проникването на влага, вода, кал, пясък, прах и т.н. Също, тези устройства са с големи букви, позволяващи по-добрата им видимост, дори и при влошено зрение. Достъпните в онлайн магазин 4sales.bg удароустойчиви телефони са с две сим карти, така че да се използват за служебни и лични нужди.

Разбира се, тук ще откриете и устройства с пълноценен сензорен дисплей, позволяващ извършване на характерните за съвременните удароустойчиви телефони функции. По възможности са съпоставими с всички останали модерни джаджи, но разликата е там, че корпусите им са оборудвани с допълнителни елементи, осигуряващи отлична защита срещу силни удари, падания от високо, намокряне, потапяне във вода, падане в калта и т.н.

Какви екстри имат

Както споменахме, по функционалност удароустойчивите телефони са идентични със съвременните смартфони: те имат операционна система, процесор, РАМ памет, вградена памет и т.н. Някои от тях са с копчета и големи букви, докато други са с пълноценен сензорен дисплей. В последния случай имате възможност да инсталирате приложения, да използвате интернет връзка и да се възползвате от всички възможности, предоставяни от днешните смартфони.

От друга страна, важно е да се отбележи, че удароустойчивите телефони с копчета са значително по-евтини от моделите със сензорен екран и осигуряват по-голяма автономност с едно презареждане на батерията. Те не могат да осигурят възможностите на смартфоните, но пък са идеалното решение за продължителни разговори и употреба на базова функционалност: радио, аларма, органайзер, календар и т.н.

Какво ще намерите в опаковките

В зависимост от моделите в онлайн магазин 4sales.bg удароустойчиви телефони, съдържанието на опаковките може да се различава, но основно тук Ви очаква:

  • Самият смартфон;
  • Зарядно устройство за него;
  • Потребителско и техническо ръководство;
  • Гаранционна карта;
  • USB кабел за зареждане и прехвърляне на данни.

Коментари

коментара