Патрулка засече 20-годишен с Ауди напушен с канабис

Перничанин е задържан за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества.

15 минути преди полунощ, в пернишкия кв. „Твърди ливади“ бил проверен лек автомобил „Ауди“ с водач 20-годишен жител на областния град. При изпробването му с техническо средство бил отчетен положителен резултат за канабис. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч. полицейска мярка.
Образувано е бързо производство и работата продължава.

34-годишен на съд за шофиране на автомобил след употреба на амфетамин.

На 30 април тази година, в пернишкия кв. „Изток“ бил проверен лек автомобил „Фолксваген пасат“, управляван от 34-годишен перничанин. Установено е, че управлява след употреба на амфетамин. След проведено разследване е привлечен като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 3 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата.

Радомирец ще отговаря за управление на автомобил без книжка.

На 16 април тази година, в гр. Радомир бил проверен лек автомобил „Фолксваген голф“ с водач 21-годишен местен жител. Проверка установила, че младежът шофира в едногодишният срок на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление. Привлечен е като обвиняем по чл. 343 „в“, ал. 2 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата.

Коментари

коментара