Предизборно: Ако гласувате за ГЕРБ щяло да се ремонтира читалището в село Мещица

„Ще направим всичко възможно НЧ „Пейо Яворов“ в село Мещица да бъде ремонтирано. Сградата е в изключително тежко състояние и салонът в нея не може да бъде използван“! Това коментира водачът на коалиция ГЕРБ – СДС Кирил Ананиев, който заедно с част от листата посетиха пернишкото село в предизборната си обиколка.

„Ако хората ни гласуват доверие да управляваме държавата, ще бъдат осигурени необходимите средства. Жителите имат нужда от тази културна институция, която от години не се поддържа“, допълни Ананиев.

И заедно с кандидатите от листата Георг Георгиев, инж. Емил Костадинов, д-р Александър Александров и Христина Георгиева разговаряха с местните хора и симпатизанти на партията.

Не е тайна, че местното читалище е домакин на един от любимите национални детски фолклорни конкурси – „Дай, бабо, огънче“, който събира малки талантливи самодейци от цялата страна и за поредна година се провежда на открито заради лошото състояние на сградата.

„Както винаги, ще водим толерантна кампания. Ще се опитаме да стигнем до голяма част от жителите в област Перник, които имат право на глас, да поговорим с тях и да им представим нашата програма с приоритетите за областта ни“, заявиха кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ – СДС за 14 МИР Перник.

Коментари

коментара