Защо да се обърнем към специалист, когато има течове в дома ни

Винаги по-добрият избор е да оставиш нещата в ръцете на професионалистите. С тяхна помощ
ще си гарантираш, че проблема ще бъде решен и ще остане спомен в миналото. Особенно, когато става дума за ВиК услуги по-конкретно – скрити течове в дома ви, то последното нещо, което трябва да направите са да експериментирате и да вземете нещата в свой ръце. Трябва да се действа бързо и да се вземат необходимите мерки, защото в противен случай рискувате нещата да се задълбочат и дори да нанесете косвени щети на своите съседи.

Къртенето не е вариант 

Въобще не трябва да ви минава тази мисъл през главата. В днешно време би било абсолютна глупост да изкъртите цялото си жилище в търсене на мистериозния теч. Причината за образувалото се петно от влага по стената може да бъде далеч по-дълбока, отколкото си мислите и със сигурност не трябва да изкъртите всичко, докато стигнете до нея. Избягвайте специалисти, които имат желанието да къртят повече, отколкото би било необходимо! Съвременните технологии позволяват да бъде локализиран проблема с до 99% точност, без да бъде изкъртен дори един квадратен сантиментър от мазилката. 

Как да разберем, че в дома ни има скрит теч

Няколко са белезите, че в дома ви има скрит теч и е нужно да вземете мерки, за да предотвратите разрастването на проблема. Ако имате някой или повече от изброените признаци, то ви съветваме по възможно най-бързия начин да предприемете някакви мерки за решаване на проблема.

  • Наличие на мухъл по стените или тавана.
  • Мокри петна по пода, стените или тавана.
  • Конденз около прозорците или тръбите.
  • Завишени нива на влага.
  • По-високи месечни сметки за вода.

Довери се на съвременната технология

Спести си куп главоболия и нерви. Вземи правилното решение и остави нещата в ръцете на професионалистите, които със своята техника и методика ще установят проблема за минути и ще ви даде адекватно решение за ситуацията, в която се намирате. Предимствата при използването на професионални уреди за откриване на течове са много:

  • Бързо и моментно установяване на проблемния участък
  • Не се нанасят никакви материални щети по време на процеса на откриване.
  • Техниката може да се прилага при всякакви условия и пространства.

Всяка реномирана фирма за ВиК услуги разчита на професионална техника за откриване на течове, която представлява прецизни уреди като термокамера; влагомери; микрофони и редица други инструменти използвани при проблеми със скрити течове.  

Точното откриване на проблема, е в основана на неговото възможно най-безпроблемно решаване. Потърсете професионалисти за откриване на теч Пловдив и проблемите с влага ще останат неприятен спомен. 

Коментари

коментара