Каузата продължава: Бабугери, сурвакари, спортисти и бизнесмени събират пари за лечението на Цвета

Десетки хора от Перник и страната продължават да подават ръка на талантливото момиче Цвета от детски ансамбъл „Граовче“, болна от левкимия, която спешно се нуждае от трансплантация.

До пощата на ZaPernik.com непрекъснато валят съобщения от фирми и организации, които искат да се напише, каква сума са дарили за каузата на момичето. Не можем да публикуваме всяко едно съобщение на страницата на ZaPernik.com, но считаме, че социалните мрежи могат достатъчно да популяризират каузите им, които да се увенчаят с успех и Цвета да оздравее.

Ето защо публикуваме част от призивите:

Днес ФК „Рудничар“ кв. Бела вода организира благотворителен футболен турнир в помощ на Цвети. В него участват футболните отбори на Дивотино, Ярджиловци, Драгичево, Богданов дол и Бела вода.

Също днес, 13-ти юни, залите на фитнес център Енерджи са отворени за тренировки, като всеки лев ще отиде отново в помощ на болната Цвета.

„Искаме да ви поканим заедно да помогнем на нуждаещата се от помощ Цвети,като на 13.06.2021г. (неделя) ви поканим да тренирате в залите Енерджи Център и Енерджи Изток, входната такса ще бъде събира в кутия за Цвети и ще бъде дарена. Нека заедно да направим добро дело и да помогнем“, призова Ангел Вангелов.

Вчера на гости на кмета на град Батановци Радослав Иванов са били най-добрите Бабугери от мах. Костей Блата на гр. Банско. „Те донесоха и дариха събрана лично от тях сума в подкрепа на Цвета, която аз лично ще предам на семейството и.Благодаря Ви приятели!“,сподели Иванов.

Обадиха ни се и от сурвакарската група на село Лесковец, които са решили да дарят в помощ на Цвета сумите събрани от последните сбирки на Сурва за нейното здраве.

„Надяваме се, че ще подпомогнем за бързото лечение и възстановяване на това прекарсно дете с благ нрав и силна българска воля.
Дарената сума за Цвета от побратимото ни село Богданов дол е 1000лв, предадена на читалищния секретар на НЧ“ Пробуда“ 1928г – Милка Андреева.
Успех сестриче по душа, ще игоним това зло!“, написаха ни сурвакарите.

Пожелаваме много здраве и на всички доброжелатели, на всички други деца на Перник, които очакват лечение и се борят за жвота си! Нека си помагаме!

Коментари

коментара