ГЕРБ откри предизборната си кампания в Перник с водосвет

Коалиция ГЕРБ – СДС в Перник откри предизборната си кампания по традиция с водосвет за здраве и успех, отслужен в централния храм „Св. Иван Рилски“.

Само с подкрепата на жителите на област Перник ще продължим да развиваме и облагородяваме региона. Не става за година-две, нужни са ясна стратегия и постоянство, които ние имаме. В следващите дни ще имаме възможност да се виждаме по-често и да дискутираме основните акценти от предизборната ни програма, ще можем да обсъдим и наболели въпроси. Листата ни е съставена от професионалисти и всеки ще допринесе в своята област“, заяви пред медиите водачът на листата Кирил Ананиев.

Той се обърна с призив към хората да не стават жертва на дезинформация, неверни интерпретации, безплодни обвинения и уродливи показни акции, целящи да уронят доброто име и делата на хора, поели отговорност за страната в изключителен момент – КОВИД-19 пандемията.

Ние уважаваме политическите ни опоненти и затова ги призоваваме – нека водим професионална и идейна кампания. Нека помислим за предизвикателствата, пред които ще се изправим още през есента. И нека хората изберат най-достойните кандидати, които активно да защитават интересите на всяка област в българския парламент“, заяви още Кирил Ананиев.

Втори в листата на ГЕРБ-СДС за 14 МИР-Перник е Георг Георгиев председател на МГЕРБ на национално ниво и бивш зам. -министър на външните работи , Деян Маджарски, представител на община Радомир заема трето място.

От 4-то до 8-мо място се запазва същото както за вота на 4 април, а именно – Емил Костадинов – инженер, Александър Александров – икономист, д-р Александър Александров – лекар, Стефан Маринов от квотата на СДС – информационни технологии и телекомуникации и Христина Георгиева– педагогически съветник.

Коментари

коментара