Перничани издирват под дърво и камък психично болен опасен наркоман

Снимка: Фейсбук

Писихично болен млад мъж тормози перничани от години. Наскоро Марио, който е известен с агресивните си действия е нападнал продавачка на магазин, сподели до ZaPernik.com перничанинът Румен Сергиев. Според него Марио е наркоман и е лежал в психиатрията. Въпросният младеж се е разхождал с нож из града и е заплашвал хора. 

„Издирва се опасен престъпник-наркоман! Казва се Марио Олегов Ерменчев! Лежал е в психиатрията и спешно трябва да се пребере и никога да не се пуска повече оттам. Моля, споделяйте! Ходи въоръжен с ножове и заплашва жени, мъже, деца. Известен трол!“, пише до сайта ни Сергиев.

Той допълва, че въпросният мъж сипел заплахи срещу него, персонала и семейството му.

Румен Сергиев казва, че случката е от 27-ми май и вече е подадена жалба в полицията срещу агресора.

Кадри от камера с въпросното лице са разпространени в социалната мрежа.

Потърпевша перничанка споделя:

“ Добре познавам това лице още от дете. Винаги е бил проблемен. Има сериозни психически проблем, ако някой го интересува мога да дам точна диагноза. Имах проблеми с него преди повече от 2 години, които продължиха дълго. Психически тормоз и заплахи за мен и близките ми в продължение на повече от година. Бях бременна. След множеството жалби в полиция и прокуратура и с помощта на баща ми, който не остави институциите да стоят просто така успяхме да го осъдим. 7 месеца в психиатрията. Лично според мен му е малко това наказание. Не заставам зад скрит профил, защото смятам, че е важно хората да знаят истината, а не само да се подиграват. Той точно такъв, какъвто го виждате тук. И е способен на повече от това да хвърли един камък по някого. Пожелавам ви да си нямате работа с такива хора и лек ден!“, пише Виктория.

 

Коментари

коментара