На вниманието на Румен Радев: Новият областен управител на Перник празнува ЧРД с депутат от ГЕРБ

Новият областен управител на Перник Симеон Василев (снимката вляво) е празнувал днес рожден ден, в компанията на депутат от ГЕРБ, научи ZaPernik.com. 

Днес, новият областен управител на Перник, назначен от служебното правителство на Румен Радев е празнувал рожден ден. Черпил е с баница и боза.

Интересно обаче е с кого е празнувал рождения си ден – на гости на него, с торбичка подарък е видян народния представител от ГЕРБ Александър Александров, с прякора д-р Ушко (снимката вдясно).

Какво е имало в торбичката обаче все още е тайна.

Какво прави депутат на рождения ден на областния управител, който уж трябваше да изчегърта ГЕРБ от властта, също не е ясно.

Ще изчегърта ли новия областния управител на Перник Симеон Василев, приближената приятелка на ГЕРБ-ерския депутат Росица, която работи в областната администрация, или ще я остави на работа?

На вниманието на г-н Президента Румен Радев! Г-н Радев, нали уж се разграничавате от ГЕРБ, а защо Вашите областни управители получават подаръци от ГЕРБ? Какво има в торбичките, които получават хората Ви?  Съмненията са големи! Изчегъртването избирателно ли ще бъде? Ще се пълнят ли чекмеджетата на новата власт с подаръци от ГЕРБ, така както техните чекмеджета се пълниха досега?

Следим темата.

P.S. – Иначе честит рожден ден на Симеон Василев – новият областен управител на Перник от ZaPernik.com.

Коментари

коментара