Ясен Кацаров, директор на „Топлофикация Перник“: Ясно осъзнаваме нуждата от дигитализация на услугите

„Повече електронни услуги и надграждане на клиентското обслужване – това са ключови приоритети за Топлофикация Перник през следващите години. Това беше един от ангажиментите, който ние поехме пред потребителите. Дигитализацията осигурява повече бързина, удобство и по-добро качество на обслужването“, каза Ясен Кацаров, директор на „Топлофикация Перник“.

Той посочи, че използването на новите технологии улеснява максимално клиентите.

„Ние ценим тяхното време, затова правим обслужването им възможно най-лесно, бързо и удобно. Въвеждането на дигиталните услуги е част от инвестиционната ни програма. Ясно осъзнаваме необходимостта на развитието на онлайн услугите“, съобщи изпълнителният директор Ясен Кацаров.

„Oщe пpeди гoдини ниe cъздaдoxмe и пpилoжиxмe нa пpaĸтиĸa ycтoйчивa cтpaтeгия зa дигитaлизaция, ocигypявaщa мaĸcимaлнa гъвĸaвocт и инoвaтивни ycлyги, ĸoитo нaпълнo дa oтгoвapят нa динaмичнoтo eжeднeвиe нa ĸлиeнтитe. Иcĸaмe дa cъздaдeм зa тяx нaй-дoбpoтo потребителско обслужване. То трябва да е бaзиpaнo нa индивидyaлнитe им пoтpeбнocти“, казва Кацаров. Той е убеден, че успяват, защото нивoтo нa yдoвлeтвopeнocт нa ĸлиeнтитe им pacтe.

В реално време клиентите на предприятието вече се информират за новините от дружеството, възникнали аварии и актуалните промоции. „Всеки с мобилно устройство или от компютъра си бързо може да се информира за текущите ремонти или да подаде сигнал при проблем с топлоподаването. На националния телефон нашите експерти отговарят на всички въпроси, касаещи дейността на „Топлофикация Перник““, обясни Кацаров. Освен това на сайта на дружеството всеки абонат може да провери сметката си или да разбере как най-удобно може да я плати.

Директорът на „Топлофикация Перник“ посочи, че са предоставили възможност за електронно плащане, по банков път, или в брой. „Чрез сайта абонатите могат да следят в реално време показателите на дружеството. Клиентите, на които топлинен счетоводител е „Топлофикация Перник“, през целия сезон правеха сами отчет на топломерите и водомерите“, посочва още Кацаров. „На сайта ни сме качили кратко упътване за извършването на самоотчета. При затруднение клиентите могат да ни потърсят и по телефона. Нашите експерти ще отговорят на всички въпроси и ще съдействат при проблем“, допълва Кацаров.

Коментари

коментара