Онлайн фестивал „E-FEST“ търси най-добрите певци и танцьори

Авторитетно жури определя победителите. Участниците получават атрактивни награди.

Онлайн фестивал „Е-FEST“ търси най-добрите певци и танцьори. Конкурсът се провежда за първа година изцяло онлайн. Целта е да се постави началото на авторитетен конкурс, който да даде възможност за изява на талантливи изпълнители в различни музикални и танцови стилове и да предложи възможности за професионално развитие на най-добрите.

В конкурса вече се включиха много талантливи певци, инструменталисти и танцьори, както и творчески формации в сферата на певческото и танцовото изкуство.

Всички изпълнения са публикувани в страницата на фестивала във Фейсбук, където събират множество харесвания от очарованите зрители.
https://www.facebook.com/OnlineFestivalEFest

Авторитетно жури оценява изпълненията и ще определи най-добрите. Членове на журито са голямата българска певица и преподавател по народно пеене Бинка Добрева; хореографът и преподавател по български народни танци Асен Павлов, създател на формация „Чинари“; певицата Милица Божинова, започнала творческата си кариера в легендарната формация „Тоника СВ“; латино гуруто Памбос Агариу; певецът, водещ и музикален журналист Александър Александров-Алекс. Най-добрите участници ще си поделят атрактивен награден фонд с парични и предметни награди. Изпълнителите ще получат като награда изработване на професионален видео клип, професионална фото сесия, професионални ангажименти в шоу програми, грамоти и медалии.

Заявки се приемат до края на месец април.

Организатори на фестивала са пернишката фирма „ЕНИ филм“ ЕООД и „ЕНИ тур“ ООД на платформата www.myfestivals.bg и страницата на фестивала във фейсбук.

Финален гала концерт на лауреатите ще се проведе в Пловдив в края на месец май, когато ще бъдат обявени и резултатите.

Коментари

коментара