БФС глоби Миньор-Перник

Миньор и Септември отнесоха глоби за изиграното полувреме на стадиона в Перник, разбра ZaPernik.com. Припомняме, че полувремето бе доиграно, след като мачът бе прекратен заради лоши климатични условия. Срещата между двата отбора завърши с победа на перничани. 

От БФС се произнесоха с три нарушения за Миньор Перник и едно за противника им – Септември – София.

На основание чл.37, ал.1, т. 29 и във връзка с чл.6, ал.8 от ДП /2020/2021/ – ДК наказва ФК „Миньор“ гр. Перник с имуществена санкция в размер на 250 лева.

За нерегламентирано използване на бомбички, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. Б от ДП /2019/2020/ – ДК наказва ФК „Миньор“ гр. Перник с имуществена санкция в размер на 250 лева.

За навлизане на публика, на основание чл.37, ал.1, т.1, предложение 3 и във връзка с чл. 6 от ДП /2020/2021/ – ДК наказва ФК „Миньор“ гр. Перник с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За обиди към длъжностните лица от служебно лице на ПФК „Септември“ гр. София, на основание чл. 36, ал.1, т.1, б.А, предложение 1 от ДП /2020/2021/ – ДК наказва ПФК „Септември“ гр. София с имуществена санкция в размер на 1500 лева.

От пернишкия клуб не са доволни от решението на комисията.

„Дисциплинарната комисия на БФС глоби Миньор с 1000 лева, защото спази всички мерки разписани от Държавата„, коментираха миньорци.

По думите им, действително е имало две бомбички, но те са били хвърлени от хора, гледащи мача в гората над стадиона. А самите бомбички са гръмнали извън спортното съоръжение.

Относно глобата на Септември, тя е наложена заради обидни реплики към съдията.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Прекратиха мача между Миньор и Септември след красив гол на Божидар Васев

Миньор и Септември доиграха прекъснатия си мач, вратарят Дани Леонтиев – героят на полувремето

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: