Нина Николова от СК Металик – отново на върха, върна се с три медала

Нина Николова от Спортен клуб по тенис на маса „МЕТАЛИК“ – Перник се връща с три медала от държавното индивидуално първенство до 12 години, което се проведе от 10 до 11 април в зала Асарел Медет в гр. Панагюрище.

Нина Николовова стана Шампионка на двойки девойки с Жаклин Райкова СКТМ“ДИГЕСТА“СОФИЯ като на финала победиха двойката на “ Стоянсрой“ Пловдив Любомира Стоянова и Ана Симонян с 3 нс 0 гейма.

Вицешампионска титла на смесени двойки с Людмил Димитров СКТМ“КОМФОРТ“ВАРНА на финала загубиха 3:2 като контра гейма завърши 14:12.

В индивидуалната напревара Нина Николова беше поставена под номер едно и до полуфинала не загуби нито един гейм. Там обаче загуби с 3:2 от третата поставена Ана Гудеманова СКТМ“КОМФОРТ“ВАРНА.

Треньорите на СКТМ „МЕТАЛИК“ПЕРНИК Емил и Емилия Михайлови са много доволни от представянето на Нина Николова за изминалите два сезона.

„За Момичета до 12 години тя извоюва общо девет медала от Държавни първенства, четри златни, четри сребърни и само един бронзов медал, което е голяма гордост за нас като клуб, да изиграе осем финала и само един полуфинал“, споделиха треньорите пред ZaPernik.com.

Коментари

коментара