Как стилно да носим брошка през 2021-2022

Все повече и повече брошките се налагат като моден аксесоар през тази година. В модните си колекции водещи дизайнери запознаха своите последователи с необичайни модели брошки, изработени от различни материали – злато, сребро, камъни, кристали, перли, кожа, дърво, метал, текстил. А ръчно изработените брошки с невероятно стилен и разнообразен дизайн, се превръщат в най-популярния моден аксесоар. Те демонстрират как един такъв мъничък детайл може да съживи образа, да развесели, да направи желаното впечатление, да покаже индивидуален стил.

Защо брошките са толкова популярни? Защото, този аксесоар, прикрепен към дрехите, не пречи на движението. Не се заплита в косата. Ако брошката е ярка, не се изисква допълнителна декорация във визията. И в ритъма на големия град помага да се открои собствената индивидуалност.

Всяка брошка или пинче може да бъде прекрасен подарък за любим човек. За целта не е необходимо да знаем неговия размер дрехи или диаметъра на пръста, за разлика от други бижута. Ако обеците, колието и гривната намекват за прическата, за особен стил дрехи, то брошката или пинчето могат да се сложат на всяка дреха и да се прикрепят където ни харесва. Дори да е нестандартно. Ето няколко идеи от специалисти как стилно да носим брошката през 2021:

*върху шапка, шал;

*на чанта, раница;

*на палто, рокля, яке, пуловер;

*на обувки – дори има специални брошки за тях, лесно се слагат и свалят.

Брошката може да бъде кристална или със седеф, под формата на цвете, палма, калинка,пчела и всякакви растения, животни и насекоми. Могат да се комбинират няколко . Например , морско конче, морска звезда, вид риба. Морска тема върху рокля или палто.

Може да бъдат два взаимно допълващи се модела върху ръкавици – звезда и перо. Могат да се поставят на шал, върху чанта, на шапка, на топа на бански/наближава време за море/. Може на гърдите, ревера, рамото или джоба на сако или палто. На яката – една или две. Една или две брошки или пинчета на колана, на деколтето, на бедрото. Където се сетите. Не се страхувайте да експериментирате за постигане на неповторима индивидуалност и визия!

 

Коментари

коментара