Кои са най-популярните марки луксозни часовници?

Кои са най-популярните марки луксозни часовници?

  1. Rolex

Независимо дали се смятате за експерт в темата за часовниците или не, Rolex не се нуждае от представяне. Според представителите на магазин за луксозни часовници www.Timebox.bg,  Rolex са едни от най-разпознаваемите производители на часовници в световен мащаб. През изминалия век името Rolex се превърна в синоним на някои от най-престижните спортни събития по целия свят. Тяхното трайно присъствие и привлекателност обаче надхвърля тяхното културно въздействие. Rolex е много повече от емблематично лого или символ на състоянието. Те са истински пионери в областта на часовникарството.

  1. Omega

Omega е марка с глобално присъствие сред часовниците. Може да ги разпознаете като официален хронометър на Олимпийските игри или като официален часовник на Джеймс Бонд. Omega е безспорно част от нашата култура като цяло. И все пак тази репутация е подкрепена по същество. Omega не познава граници на иновации. Тяхната тясна работа с NASA в продължение на повече от 50 години е доказателство за техническата им способност. Omega не е просто емблематична марка. Те са на върха в часовникарския занаят.

  1. Panerai

Името на Panerai може да не притежава толкова голямо влияние извън света на часовниците. Отличителният стил на марката обаче им е придобил култов статус в индустрията. След като станете фен на Panerai, вие оставате такъв за цял живот. Лоялността към марката е само един от начините, по които Panerai култивира силно и трайно присъствие в индустрията. Те също доказаха техническите си възможности чрез работа с военноморските сили и професионални водолази.

  1. Cartier

По всеизвестни причини Cartier е кралят в бижутерията. Но за други Cartier е също толкова превъзходен производител на луксозни часовници. Фонът на марката с изящните бижута често се появява във фините детайли на техните часовници.

  1. Breiting

Прецизността и практичността са в челните редици на марката Breitling. Техните часовници са функционални и практични. Breitling обособи своето място в индустрията, като показа, че формата може да следва функцията без проблеми.

  1. IWC

Привлекателността на IWC се крие в традициите на марката. Това ги отличава от много други марки в бранша. Компанията безспорно се е развила през 150-годишната си дейност. Все пак едно нещо остава вярно: вниманието им към детайлите във всеки аспект на часовникарския процес. IWC поддържа здраво своите операции и процедури. Те следят отблизо всеки часовник, който минава през поточната линия. Същият този щателен подход отива при производството на всеки компонент на техните часовници

  1. Patek Philippe

Що се отнася до сложната хорология от висок клас, Patek Philippe е на върха в списъка. Те са отговорни за внедряването на някои от най-популярните усложнения, като вечния календар и повторителя на минутите. Те също така улавят този артистизъм на стария свят във всеки свой сложен дизайн.

  1. Vacheron Constantin

Безвремието и иновациите са крайъгълните камъни на Vacheron Constantin. Марката е създадена през 1755 г., което ги прави най-старият производител на часовници в света, който остава в непрекъснато производство. 

  1. A. Lange & Söhne

Те са една от първите марки, които откриват магазин в емблематичния часовникарски град Glashütte. Те също са една от малкото марки, които произвеждат единствено часовници с механично задвижване.

Те твърдо се ангажират с богатата история на хорологията и изящното изкуство на часовникарството. Това ги кара да се открояват.

Коментари

коментара