Нов ход с второто място в депутатската листа на БСП в Перник! Корнелия Нинова се явява на избори с хората, които мразят Станката

Нов обрат с листата на БСП. Хората, които най-много мразят пернишкия кмет Станислав Владимиров ще се борят за доверието на перничани от името на Корнелия Нинова и БСП на предстоящите парламентарни избори, научи ZaPernik.com.

Водач на листата за народни представители на БСП в Перник ще бъде Стоян Мирчев от София (с брадата на снимката). Той е известен като човекът, който най-много не харесва пернишкия кмет Станислав Владимиров на „Позитано“ 20.

Обрат се случи с второто място. Спряганата Светлана Шаренкова отпадна в последната минута, след публикация на ZaPernik.com, че е бивш кадър на СДС и ще бъде приета много лошо от пернишката структура. Може и самата тя да е преценила слабите си шансове да влезе в парламента от второто място и да се е отказала. Шаренкова бе една от най-близките поддръжнички на Корнелия Нинова. На мястото на Светлана Шаренкова идва Георги Чернев от село „Кладница“. Той се занимава с Търговска камара. Също критикува често пернишкия кмет Станислав Владимиров в социалните мрежи.

Трета остава сегашната народна представителка Евдокия Асенова от гр. Радомир.

Евдокия Асенова

В листата надолу, Корнелия Нинова е наредила безработни и хора, които са се доказали като противници на пернишкия кмет. В долните позиции на кандидат-депутатската листа може да бъде намерен и бившия областен управител на Перник Иван Димитров – Честното.

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: