Нула лева за топлинен счетоводител в Перник

Топлофикация Перник в партньорство с платформата Ubox.bg – палитра от възможности

Неочаквано партньорство между Пернишката топлофикация и платформата за онлайн търговия ubox.bg стопи таксите за топлинно счетоводство не с 1, 2 или 3 лв , а ги направи напълно безплатни за първата година. Платформата, която среща хората с най – добрите търговци на стоки и услуги се включва в европейската кампания за дистанционно отчитане на уредите, цяляща прехмахване на прогнозните сметки за парно.
БЕЗ ПРОГНОЗИ, плащаш само това, което консумираш

Освен следване на европейска директива, кампанията цели връщане на усещането за справедливост. Както и да Ви убеждава топлинния счетоводител, че с изравнителната сметка се отчита реалната консумация с данните от Вашия уред у хората е нагнетено чувството за неяснота и несправедливост в процеса на разпределение и отчитане. Уредите за дистанционен отчет целят именно постигане на коректни и справедливи сметки месец за месец без сложни изчисления и неочаквани изравненителни сметки.

По традиция Топлофикация Перник е от първенците, отличаваща се с гъвкава политика и множество промоционални условия.

„През годините инвестирахме много, както в оптимизиране на цената и качеството на произвежданата от нас топлинна енергия, така и в процеса на трансформиране на дружество в по – екологично чисто производство и ще продължим да го правим – казва Ясен Кацаров – изпълнителен директор и бърза да уточни: „Кампанията за дистанционно отчитане е важна за хората, така както е важна и добрата услуга, която се стремим да предлагаме. Приехме партньорството на ubox.bg, защото то отнема част от товара върху нас по провеждане на информационна кампания и подмяна на уредите за дистанционно отчитане. Смятаме, че това е още една отлична възможност за хората, а ние като производител можем да се съсредоточим в качеството на продукта. Всички отстъпки, които ползват нашите клиенти важат, само се добавят с още ползи с ползването на платформата ubox.bg.”

Преминаванео към дистанционно отчитане спестява:

-Прогнозните сметки
-Влизането на инкасатор в дома
-Таксите за отчитане на уредите от топлинния счетоводител

За това обаче се изисква съгласие на живущите във входа.

Не бързайте да отхвърляте тази възможност като сложна задача.
Просто се обадете на информационните телефони на ubox.bg или направете запитване на промоционалното предложение на страниците на платформата.

За улеснение на Перничани топлофикация и ubox.bg са помислили за разсрочено плащане на уредите за дистанционен отчет – топломери и водомери за около левче на месец. Само поискайте, после всичко става лесно!

Коментари

коментара