Черен 19-ти февруари на пътя в Перник: Смърт, пияна шофьорка и надрусани младежи

Както zapernik.com писа, тежък инцидент окървави Перник на 19-ти февруари. 20-годишен млад шофьор, карайки безразсъдно БМВ-то си катастрофира при разклона за кв. Тева и загуби живота си. Неговият спътник е в тежко състояние.

Часове по-рано zapernik.com съобщи за безпаметно пияна шофьорка, която причини катастрофа при бар „Олгин“. За щастие без жертви.

От полицията съобщиха, че на 19 февруари, около 16, 10 ч. е подаден сигнал на тел. 112 за възникнал пътен инцидент на ул. „Физкултурна“, в близост до бившия бар „Олгин“. Пристигналите на място полицаи установили, че са се ударили лек автомобил “Шевролет“, управляван от 37-годишна перничанка и „Ауди А6“ с водач 50-годишна от пернишкото с. Кладница. Жените не са пострадали, а на автомобилите са нанесени материални щети. При изпробването им с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 68 промила в издишания въздух на 37-годишната. Взета й е кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава.

Отново на 19 февруари, около 21, 00 ч., в междублоково пространство в кв. „Мошино“ е проверен лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 24-годшен перничанин. Пробата му с техническо средство се оказала положителна за канабис. Задържан е за до 24 ч. с полицейска мярка.

31-годишен перничанин е задържан за управление на автомобил също след употреба на канабис. Вчера, около 16, 30 ч. , на ул. „Софийско шосе“ в областния център е проверен лек автомобил „БМВ“ с водач 31-годишен мъж. Тестът му за наркотици бил положителен за канабис. Задържан е за до 24 ч. с полицейска заповед. Взета му е кръвна проба за химичен анализ, а колата му е конфискувана.

Коментари

коментара