Станислав Владимиров каза кой е най-големият гаф на Корнелия Нинова

В последните месеци не можем да асоциираме БСП с нищо друго совен със саморазправата вътре в партията, с гоненето на инакомислещите, с нетърпенето на критично мнение. В БСП се взима някакво решение от хора, които са отскоро, не познават корените и устоите на нашата партия.

Това каза кметът на Перник Станислав Владимиров в предаването на Георги Коритаров „Свободна зона“.

Станислав Валдимиров подчерта, че това, което е отличавало БСП от другите политически формации досега е взимането на решения след тежки понякога дебати, продължаващи дълго и с изслушването на всички.

„Това показваше, че БСП е партия в истинския смисъл на думата. Докато сега вървим в посока, която по никакъв начин не би ни отличила от останалите партии. Всички те са от лидерски тип и взимат решенията по едноличен начин. Лошото е, че моята партия върви по този път – на вземане на едноличини решения в стил „едноличен търговец“, коментира Владимиров.

Относно промяната на устава на БСП, който позволява пряк избор на лидера, Владимиров призна, че и той се е двоумял дали е правилен или не.

„Богатството на БСП беше различното мнение, палитрата от мнения в различни посоки, богатството на инакомислещите да кажат своето мнение на висок глас. Ако всички партии в България са от лидерски тип, при който решенията се взимат еднолично или от малък кръг хора, това ще застраши демокрацията в България„, смята Владимиров.

Според Владимиров най-големият гаф на Корнелия Нинова е противопоставянето с президентската институция.

„Не може журналист от нашата телевизия, партийната телевизия, която се издържа с членския внос на всички нас, да си позволява да определя президенна като филмов герой с хумористичен отенък, в стила на нашумелия филм „Борад“. Такъв вид грозни обиди не са самоинициатива на този журналист. На него му е казано по този начин да удря президентската институция“, смята Владимиров и допълни, че в година на президентски избори все още не ясна позицията на БСП спрямо това дали Радев е успешен президент и дали партията ще го подкрепи на изборите.

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на:

5 Коментари на Станислав Владимиров каза кой е най-големият гаф на Корнелия Нинова

  1. Троловете на Кури са налазили кмета,дерзай Станка,такъв лидер трябва на БСП!

  2. КОЙ има интерес от нестихващата , преекспонирана медийна активност на Пернишкият Кмет ? Това е риторичен въпрос към самия него – дали това не са наближаващите парламентарни и президентски избори ? И дали той съзнателно , не се превръща в част от един механизъм наречен мръсна политическа игра . Очаквайте нашият анализ в един от следващите коментари ….

  3. Така както се изказвате г-н кмете заслужено ще си спечелите името Пернишкия Тома Биков.

  4. Кой си ти? Излез с истинското си име. Само така ще повярвам, че това е твоят коментар, а не на …

Коментирай

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван