Публичното обсъждане за Бюджет 2021 на община Перник ще е онлайн

Тази година публичното обсъждане на Бюджет 2021 на Перник ще се извърши онлайн заради противоепидемичните мерки. Публичното босъждане на бюджета е насрочено за 25-ти януари /Понеделник/ от 10:00ч. в платформата www.gotomeeting.com. 

Всички желаещи могат да се включат в обсъждането чрез посочения линк: https://global.gotomeeting.com/join/918569701

На публичното обсъждане перничани могат да се запознаят с това, какво е предвидено да се направи с данъците им за града и неговото благоустройство през предстоящата година, както и да дават предложения по проектобюджета, ако имат такива.

До момента в годините гражданите не са имали особен интерес да присъстват на пуличните обсъждания за Бюджета, а други пък са възпрепятствани заради работа. Тази година обаче в синхрон с разпоредбите на Заповедта на Министъра на здравеопазването, с която се забраняват всички обществени мероприятия в присъствена форма, объждането ще е онлайн и всеки може да включи компютъра си и да го проследи.

„Очакваме предложенията на граждани, представители на неправителствени организации, местния бизнес, общински съветници, кметове, ръководители на бюджетни звена и цялата общественост„, казаха от общинската администрация.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply