Най-големият сайт в България гръмна, че пернишкия кмет ще се кандидатира за президент

В статия, излязла на 14 януари 2021 година, най-големия информационен сайт БЛИЦ твърди, че пернишкия кмет Станислав Владимиров ще се кандидатира за президент на България. В статията няма повече факти, а само предположения, че кмета ще направи това. Ето какво пишат от БЛИЦ:

Изключително напористият кмет на Перник Станислав Владимиров се готви за лъвски политически скок. Това разкриха пред БЛИЦ наши източници от върховете на обществения живот. Неотдавна Владимиров демонстрира изключително критичен тон към партията, която го издигна за градоначалник – БСП. Социалистите реагираха мигновено и се разграничиха от него. С този ход Владимиров показва, че е независим и има ясна и точна позиция по горещите теми. Звездата му изгря по време на водната криза в Перник и бързо го превърна в най-медийно отразения кмет на държавата.

Дрехата на кмет, обаче му е отесняла и сега Владимиров опипва почвата да се кандидатира за президентските избори през късната есен на 2021 година. На това се дължат и зачестилите му срещи с политически лидери и гастроли в телевизионните студия. Младият мъж не се притеснява да нагази в буквалния смисъл в калта, когато обикаля ремонтните дейности на язовир Студена и да разговаря директно с избирателите си по всякакви проблеми на миньорския град. Показва зъби и характер, когато се изправя срещу опонентите си, дори и на тези от партията-майка. Не се притеснява от неудобни въпроси на журналисти и ги парира хладнокръвно.

На този етап Владимиров все още преценява дали ще е по-добре да се яви като самостоятелен мажоритарен кандидат или да получи партийна номинация. Не е изключено в последния момент той да получи предложение да бъде излъчен от голяма политическа сила, но не и на тази, на която е член в момента.

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на:

6 Коментари на Най-големият сайт в България гръмна, че пернишкия кмет ще се кандидатира за президент

  1. Честото четене на БЛИЦ е опасно за мозъка и може да доведе до слабоумие и вяра в написаното . Затова пък Гл. редактор Крачунов отдавана е осъзнал , че Политиката е удобна сфера за правене на пари чрез ФАЛШИВА ИНФОРМАЦИЯ .

  2. Губене на време и интелектуална енергия е да се чете, преписва и коментира – “ най-големия ( ЖЪЛТ ) новинарски сайт БЛИЦ.” И особено, когато начело на него е хамелеонът Крачунов !

  3. До „Непознат Перник“ – Ти освен, че си мухлю без име и платен гербераски трол – можеш ли нещо друго освен да плюеш по всичко, което не е герберско, колкото и да е положително то?

Коментирай

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван