Пернишки депутат се ваксинира срещу Covid-19

Пернишкият депутат от партия ГЕРБ д-р Александър Александров си постави ваксина срещу Covid-19, съобщиха от пресцентъра на партията, като увериха zaPernik.com, че имат документ.

Депутатът, който е практикуващ лекар -специалист по УНГ, се записа за имунизация и изчака реда си, съгласно установените правила. Д-р Александров призова и колегите си, и гражданите да се ваксинират, за да се справим по-бързо с пандемията.

">

По информация на ZaPernik.com Александър Александров ще участва в листите на ГЕРБ за втори свой мандат като депутат. Най-вероятно ще бъде на второ място. Очаквайте подробности!

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на:

1 Коментар на Пернишки депутат се ваксинира срещу Covid-19

  1. Този е срам за Перник! Интересува се само от лично благодетелсване! Освен в горепосочените привилегии е и акционер в Дупница в предприятието за лекарства! Б. Борисов ги видя какъв е некадърник и го отцепи от всякъде! При посещението на премиера в Ярджиловци депутатина не присъстваше… Нормално, той да не е случайно от Ярджиловци, вече си асфалтира улицата, на която се намира вилата му, и така следващия път няма да събере и 7 гласа, които събра първият път! Срам сте, Александров за цял Перник! Водете за ръчичка Вашата Росичка Рангелова, хубаво място пак сте й намерили в Областна администрация, та тя кога ли е работила! Но, всяко начало има край, а вашия се вижда.. Успех, а дано, ама надали… Пак ще продаваш болнични листове като специалист по УНГ!

Коментирай

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван