ЛЮБОПИТНО: Обявена за мъртва актриса „възкръсна“

Актрисата Таня Робъртс, позната като едно от момичетата на Бонд и с ролята си в „Ангелите на Чарли“, бе обявена за мъртва в неделя по погрешка.

Американската актриса се намира в болница и е все още жива. Това потвърди неин говорител Майк Пингел пред сп. Variety. Той обясни, че първоначално съпругът ѝ получил информация, че Робъртс е починала. Въпреки това от болницата се обадили по-късно, за да опровергаят информацията.

Пингел разказва, че в неделя вечер бил уведомен по телефона от партньора на Таня – Ланс О’Брайън, че актрисата е починала. Но в понеделник сутринта О’Брайън разбрал от служителите в болницата Cedars-Sinai Medical Center, че Таня Робъртс е все още жива. И точно когато Ланс получил обаждането от болницата, той давал интервю за Inside Edition.

„Толкова съм щастлив“, били думите на партньора на актрисата при получаването на добрата новина.

Таня Робъртс се намира в болница от 24 декември, когато припаднала в дома си след разходка на кучетата си.

Момичето на Бонд от „Изглед към долината на смъртта“ от 1985-а все още е в интензивно отделение и е в тежко състояние.

Припомняме, че до объркването се стигна, след като Робъртс припаднала в дома си навръх Бъдни вечер. Сексимволът от 80-те и 90-те години била хоспитаслизирана след инцидента в болницата „Седар-Синай“ в Лос Анджелис и поставена на изкуствено дишане от 24 декември. Според „Холивуд Рипортър“, тежкото ѝ състояние не е свързано с COVID-19, а в неделя вечерта е съобщена по погрешка смъртта ѝ.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply