ЗАЕДНО В КРИЗАТА: Хората на Бойко Борисов в Перник напълниха торбите със зеленчуци и туршия от пазара

Областният управител на Перник Емил Костадинов и лидера на партия ГЕРБ Перник Денислав Захариев си напазаруваха за уикенда от сергиите на пазара в центъра на град Перник слязоха при продавачите да им дадат кураж за предстоящата тежка зима в условията на пандемия от коронавирус която ни чака, видя ZaPernik.com.

Двамата млади политици напълниха торбите със зеленчуци и продукти от пазара и казаха, че ще призоват хората да пазаруват открито при тях.

Много по-безопасно е. Много по-хубава стока се предлага и цените са по-ниски. Призовавам перничани да сме хора и да помагаме на търговците и производителите на пазара„, призова областния управител Емил Костадинов.

Оборотите последните три седмица паднаха много„, ожалиха се пред него продавачите. „Направо е страшно„, допълниха те.

Ще пазаруваме от Вас. Ще кажем и на другите да го правят. Трябва да си помагаме в тези тежки времена„, каза Денислав Захариев – новият шеф на партия ГЕРБ в Перник. Той напазарува хубаво грозде, домати, люти чушки и други. Емил Костадинов си купи туршия, сухи чушки, чесън, грозде, гъби и зеленчуци . Двамата мъже бяха придружени и от Цветана Пиралкова от областната администрация, която също си купи плодове и зеленчуци за уикенда.

Областният управител на Перник се поинтересува спазват ли се мерките за социална дистанция на пазара в Перник. „Пазете се, много възрастни хора пазаруват при Вас, грижете се и за тях – те са ваши клиенти. Слагайте маски, казвайте им и те да носят„, каза Емил Костадинов.

Една от продавачките обаче не можа да познае новия областен управител в началото и каза: „Аз не се вълнувам от политика. По цял ден съм на тезгяха. Но не съм вярвала, че от Общината ще дойдат да ни питат как сме„, трогна се жената. „Бабо, не сме от общината, от областната администрация сме, от правителството„, избъзикаха се Емил Костадинов и Денислав Захариев. „Оооо, още по-високо„, засмя се жената.

Правителството прави каквото може отгоре, ние сме тук на терен при хората. Ще сме заедно в кризата повече от всякога„, каза им Денислав Захариев, който пое партията на премиера Борисов в Перник от един месец.

Ето малко снимки от пазара:

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply