Нашето обещание през пандемията: Перник ще бъде най-интересния виртуален град в България

Пандемията от коронавируса ни направи още повече виртуални. Накара ни да бъдем в домовете си, а лаптопа и телефона да бъдат „нашият прозорец към света„. Накара ни да бъдем свързани помежду ни все повече с електронните устройства. И ние, екипът на ZaPernik.com сме готови за това предизвикателство!

През следващият месец хората ще бъдат по домовете си. Учениците няма да ходят на училище. Няма да има познатите ни развлечения – моловете са затворени, кината, дискотеките също.  Всички ще прекарват все повече време на телефоните и ще научаваме какво се случва около нас точно чрез тях.

ZaPernik.com ще даде всичко от себе си и през този тежък период на Covid-19 пандемия да бъде с вас – многобройните си читатели.

Ще бъдем максимално интересни, максимално люти, максимално директни, максимално цветни, максимално бързи, максимално предизвикателни в заглавия и снимки, провокативни докрай и максимално обективни. Формулата на успех на ZaPernik.com вече близо 15 години.

Ще дадем на читателите си най-ексклузивните бомби новини, ще преследваме политиците от храстите, за да ги снимаме как живеят и работят в пандемията, ще излъчваме на живо това, което можем, за да гледате от домовете си какво става из Перник, ще вземаме интервюта от активните перничани, ще правим репортажи от място – ще ви обещаем Перник да бъде най-интересният виртуален град в България.

Няма да се даваме на вируса! Ще посрещнем и това предизвикателство заедно! Само бъдете здрави! Останалото оставете на нас!

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply