Жена намери скандален SMS в телефона на мъжа си

Любопитството погуби котката – тази поговорка важи в пълна сила и за главната героиня на тази история. Неин автор е самата потърпевша, която споделя как животът й се е преобърнал на 180 градуса, след като веднъж решила да се порови в телефона на съпруга си.

Веднъж мъжът ми си забрави телефона вкъщи. Започна да ме мъчи огромно любопитство. Телефонът обаче беше заключен. Това не беше кой знае какво препятствие. Все пак сме женени от доста време и го познавам много добре.

Съпругът ми е военен. Познаваме се от ученическите си години. След като завършихме, се оженихме. С деца не успяхме да се сдобием, но всъщност не страдаме от това”, започва разказа си тя във Фейсбук.

След няколко опита, мобилното устройство се отключило.

В телефона имаше доста снимки, предимно стари, затова се насочих към съобщенията. Един SMS привлече вниманието ми като магнит. Наби ми се в очите заради думичката „аборт” и веднага влязох в него.

И разбрах, че съпругът ми от доста време си има любовница, която в момента е бременна от него.

Цялата треперех, започнаха да ме обливат студени вълни. В SMS-а мъжът ми искаше тя да направи аборт, а тя опитваше да го убеди да задържи детето”, споделя още тя.

„Преписах номера на другата жена, затворих всички приложения и реших да се преструвам, че не зная нищо. След това се заех с домакинските си работи, но не спирах да мисля как да постъпя. Не се ядосах на непознатата, дори започнах да й съчувствам. И неочаквано реших да й се обадя.

„Здравей. Кой се обажда?”, попита мил женски глас.

Здравей. Аз съм съпругата на любовника ви”, отвърнах аз и я помолих да не затваря телефона.

Тя ахна уплашено.

Зная, че сте бременна от него”, продължих аз.

„Откъде?”, попита тя изненадано.

Няма значение. Ще подам молба за развод, а вие ще се омъжите за него и ще родите детето”, добавих аз.

Чувайки думите ми, тя се разплака.

Не се вълнувайте, това не е добре за вас. Аз няма да мога да живея с него след това, което ми причини, а вие имате шанс”, казах още аз.

Поговорихме още малко и успях да я убедя да се прави, че разговорът ни не се е състоял. В противен случай нещата биха се усложнили.

На следващата сутрин подадох молба за развод. След това се прибрах вкъщи и казах на мъжа си, че си имам друг и затова съм решила да сложа край на брака ни. Помолих го и по възможно най-бързия начин да се изнесе от дома ни.

Съпругът ми беше шокиран, но нямаше желание да ме разубеждава. След известно време се разведохме и оттогава не съм го виждала”, завършва разказа си измамената жена.

Коментари

коментара