Златна възможност за перничани! Могат да отчитат парното си 100% дистанционно

Въпреки многото шеги за  Перник и перничани, там отново показаха че са доста напред в сравнение с други градове в страната. Абонатите на местната топлофикация  се ползват на отличната възможност да спестят време и нерви в чакане на инкасатори и да получават 100% отчет в реално време на консумираната от тях топлинна енергия.

Пернишкото парно представя на своите клиенти опция да преминат на дистанционно отчитане. С новите уреди за отчитане на потребената енергия от разстояние, Перничани вече ще плащат само и единствено това, което реално са употребили.

„Нашите клиенти вече забравят за прогнозните сметки, които често водят до разминаване с изравнителната сметка поради трудното прогнозиране на средномесечните температури. С дистанционните уреди се елиминира факторът „човешка грешка“. Абонатите получават реално отчитане, в реално време без да губим тяхното време“, казва директорът на Топлофикация Перник Ясен Кацаров. 

„Този тип отчитане е сравнително нов за България, но смятам че всяка услуга спестяваща време и усилия на абонатите ни, трябва да се прилага. Изборът на дистанционен отчет има безспорни предимства и клиентите ни вече го разбират. Предвид пандемията модерните уреди са още един метод за ограничаване на контактите. Казвам това, защото с монтирането им отпадат посещенията на инкасатори“, обяснява още директорът на пернишката топлофикация.

„Работим в полза на абонатите си. Те могат да закупят от нас уредите за дистанционно отчитане на специални цени. С цел намаляване на тежестта върху техния бюджет, ние предлагаме разсрочено плащане на уредите за срок от 24 месеца, с 0% процента оскъпяване. Цените са с включен монтаж.“, заявява Ясен Кацаров като напомня, че на сайта им всеки може да запознае със специалните ценови предложения, изготвени по най-изгодния начин за техните абонати. „Уредите са висококачествени и са на световния лидер Siemens“, допълва още той.

„Единственото, което клиентите ни трябва да направят, за да преминат на  дистанционен отчет, е да го решат заедно, на събрание на входа. По този начин цялата абонатна станция ще се отчита в един и същ момент от разстояние. „Модерните устройства са по-добрият вариант за нашите клиенти. Надяваме се през този отоплителен сезон все повече перничани да поставят уреди за дистанционен отчет, заради безспорните  им предимства“, казва още Ясен Кацаров.

Запишете се във Viber групата на "За Перник", за да следите на телефона си директно най-спешните и важни новини за Перник!

">
Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: