Златна възможност за перничани! Могат да отчитат парното си 100% дистанционно

Въпреки многото шеги за  Перник и перничани, там отново показаха че са доста напред в сравнение с други градове в страната. Абонатите на местната топлофикация  се ползват на отличната възможност да спестят време и нерви в чакане на инкасатори и да получават 100% отчет в реално време на консумираната от тях топлинна енергия.

Пернишкото парно представя на своите клиенти опция да преминат на дистанционно отчитане. С новите уреди за отчитане на потребената енергия от разстояние, Перничани вече ще плащат само и единствено това, което реално са употребили.

„Нашите клиенти вече забравят за прогнозните сметки, които често водят до разминаване с изравнителната сметка поради трудното прогнозиране на средномесечните температури. С дистанционните уреди се елиминира факторът „човешка грешка“. Абонатите получават реално отчитане, в реално време без да губим тяхното време“, казва директорът на Топлофикация Перник Ясен Кацаров. 

„Този тип отчитане е сравнително нов за България, но смятам че всяка услуга спестяваща време и усилия на абонатите ни, трябва да се прилага. Изборът на дистанционен отчет има безспорни предимства и клиентите ни вече го разбират. Предвид пандемията модерните уреди са още един метод за ограничаване на контактите. Казвам това, защото с монтирането им отпадат посещенията на инкасатори“, обяснява още директорът на пернишката топлофикация.

„Работим в полза на абонатите си. Те могат да закупят от нас уредите за дистанционно отчитане на специални цени. С цел намаляване на тежестта върху техния бюджет, ние предлагаме разсрочено плащане на уредите за срок от 24 месеца, с 0% процента оскъпяване. Цените са с включен монтаж.“, заявява Ясен Кацаров като напомня, че на сайта им всеки може да запознае със специалните ценови предложения, изготвени по най-изгодния начин за техните абонати. „Уредите са висококачествени и са на световния лидер Siemens“, допълва още той.

„Единственото, което клиентите ни трябва да направят, за да преминат на  дистанционен отчет, е да го решат заедно, на събрание на входа. По този начин цялата абонатна станция ще се отчита в един и същ момент от разстояние. „Модерните устройства са по-добрият вариант за нашите клиенти. Надяваме се през този отоплителен сезон все повече перничани да поставят уреди за дистанционен отчет, заради безспорните  им предимства“, казва още Ясен Кацаров.

Коментари

коментара