Пътникът от с.Кошарево, на който бе отказан превоз получава карта за безплатно пътуване

Пътникът от с.Кошарево, на който бе отказан превоз на 17 ноември с бус, получава карта за безплатно пътуване, съобщиха добрата новина до zaPenrik.com.

Фирма „Автобусен транспорт – Кракра“ ООД поднася своите извинения на Димитър Димитров от с.Кошарево за причиненото му неудобство. 

Днес ще му бъде връчена картата за безплатно пътуване за срок от един месец  от Перник до с.Кошарево, тъй като той работи и ползва транспорта през работните дни. Това е жест от фирмата-превозвач към пътника за отказа на шофьора на буса да изпълни курса, поради влошаване  на здравословното му състояние.

Шофьорът поема своята вина и  ще му бъде удържана  една месечна заплата и наказан с предупреждение.

Припомняме, че скандалната случка се разигра преди два дни, когато Димитър се е оказал единственият пътник по линията. Шофьорът отказал да изпални курса за един пътник, тъй като му станало зле, а Димитър останал на спирката. След пост в интернет, перничанинът Мимо веднага се отзова и закара Димитър в село Кошарево при трудно подвижната си съпруга.

От фирмата веднага реагираха и поднесоха извиненията си, а в знак на добра воля подаряват и карта на Димитър за градския транспорт по линията.

Браво за стореното добро и адмирации към превозвача!

Коментари

коментара