Ирански пророк категоричен: COVID-19 ще убие половината човечество

Днес в света има 43 милиона случая на коронавирусна инфекция COVID-2019 и малко над 1 милион смъртни случая. Някои анализатори обаче вярват, че това е само „началото“ и че в бъдеще ще има много повече жертви. Известният и уважаван пророк в Иран Салман Салехигударза вярва, че коронавирусът ще убие не повече, не по-малко, а няколко милиарда души. Тоест половината човечество ще умре.

Пророк Салман отбеляза, че по този начин Всевишният наказва хората за нечестивия им живот.

През 2019 г. Салман Салехигударза в интервю за НТВ прогнозира падането на украинския президент Петро Порошенко. Той каза, че Порошенко е влязъл в „лоши схеми“ и скоро ще бъде намушкан с нож в гърба от онези, които не е очаквал, а след това ще бъде „разкъсан на парчета“.

Преди около година пророкът Салман също направи изявление, че „огън и пепел“ ще очакват нашата планета през следващите години поради много вулканични изригвания. Вулканите се „събуждат“ на Изток и всичко това също ще бъде реакцията на планетата на необмислените действия на хората.

В Иран пророкът Салман се смята за мистериозен старец, за когото се знае малко, но който твърди, че често прави правилни прогнози. Майка му е свързана с един от членовете на кралското семейство на Иран. Преди да започне да предсказва, той може да изпадне в транс или да направи непонятни движения с ръце.

Според Салман той е получил силата си от дядо си, който се казвал Махмуд Али Шах. Той бил мъдрец и имал хиляди ученици и последователи.

Пророк Салман каза, че огромно количество енергия излиза от земята и ако познавате специални места, можете да се презареждате там като от батерия. Многократно той медитирал на едно от тези места в продължение на 40 дни и през цялото това време не се нуждаел от вода и храна.

Повечето от тези места са в планините, но къде точно, Салман не каза. Твърди се, че е развил дарбата си на прозорливост, след като се е скитал в планината и е медитирал 11 години.

На изток хора като Салман Салехигударза се наричат ​​дервиши. Това е кръстоска между благословен и монах отшелник.

Коментари

коментара