Шофьорът, отказал да закара пътник до село Кошарево с първи думи за случката

Както вчера писахме, шофьор на микробус обслужващ линията Перник – Долна Секирна отказа да качи единствения си пътник и да го закара по установения курс до село Кошарево. Наложи се перничани да помогнат на възрастния човек да се прибере при трудно подвижната си съпруга. 

Автобусната линия е възложена от Община Брезник на частен превозвач – автобусна фирма „Кракра“, разбра zaPernik.com. Разбрахме, че заради недопустимата ситуация, от Община Перник приготвят писмо до Община Брезник с призив да се предприемат мерки това да не се повтаря.

Междувременно се оказа, че въпросният шофьор е отказал да изпълни курса поради здравословни причини. Той не се чувствал добре, прилошало му, а днес не е на работа.

Управителят на фирма “Кракра”, която обслужва неизпълнения снощи курс, изпитва срам от постъпката на своя служител.

“Шофьорът не се оправдава, поема си вината. Казва: “Виновен съм, да” и не ми даде никакви други обяснения. Много ми е гадно, защото се случва в моята фирма, защото се случва с мой бус и мой шофьор, но няма какво да кажа”, заяви управителят на фирмата пред сайта zapadno.com.

Повече по темата можете да прочетете:

Перник настръхна от яд: Шофьор се изгаври жестоко с възрастен перничанин

Запишете се във Viber групата на "За Перник", за да следите на телефона си директно най-спешните и важни новини за Перник!

">
Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: