Изпомпване на вода, откриване на течове и други ВиК услуги

Ние не предлагаме обикновени ВиК услуги. Ние предоставяме на потърсилите ни възможност да решат всичките си проблеми. Не само професионално, но и евтино. Отдаваме голямо внимание на кухните и мокрите помещения, защото те имат нужда от специфично обгрижване. По правило навсякъде, където има тръби и преминаваща вода, има опасност от сериозни аварии и имуществени щети. Затова сме се насочили към предлагането на ВиК услуги – защото е по-скъпо за Вас, ако ги няма.

Сам по себе си водопроводчикът е фигура, която е денонощно на бойното поле. С ботуши и ръкавици, вместо с оръжие и боеприпаси, той се бори с течове. Поти се върху отпушването на мивки, тоалетни и сифони. Търси дребни пукнатини, от които извира вода и се рушат фугите и плочките. 

При нужда от качествени ВиК услуги 151® е насреща

Полагане на гипсокартон, ремонт на баня и тоалетна, къртачни услуги или полагане на подова замазка. Подмяна на водопроводи и канализация, монтаж на отоплителни тела, отпушване на улуци и шахти. Това е една малка част от ВиК услугите, които нашата фирма може да Ви предложи.

Да вземем например изграждането на локално парно. Посочваме именно него, защото е все по-предпочитано от потребителите. При нас, сред многообразието от ВиК услуги, можете да поръчате изграждане или ремонт на парни инсталации. Те могат да са:

  • Отворени;
  • Затворени;
  • Гравитационни;
  • Циркулиращи;
  • На въглища, пилети или вода;
  • С различни видове котели

Това означава, че и работата с тях не е еднотипна. Тъкмо обратното. Обикновено избраните характеристики са в зависимост от площта, която ще се отоплява. Нужната мощност, достъпът до суровини, претенциите към цялостното обслужване усложняват допълнително предлагането на тази услуга. Трудно е, но не и невъзможно.

Трудно, не и невъзможно – това важи за всички ВиК услуги

Ако се свържете с някоя фирма и Ви обясни, че е твърде сложен Вашият проблем, или не може да се справи, или подбира работата си. Ние не си позволяваме да подбираме, защото всеки, изпаднал в нужда, е равностоен на останалите. Отпушването на улуци е не по-малко важно от откриването на течове със термокамера  или ултразвук. Подмяната на неработещ уред с нов е също толкова значима, колкото и аварийните ремонти на отоплителни системи. 

Всяка от ВиК услугите е специфична и няма база за сравнение помежду им. Щом сте опрели до помощ, заслужавате да я получите. И ще я получите именно от нас. Разберете как можем да сме Ви полезни, като използвате контактната ни форма.

Запишете се във Viber групата на "За Перник", за да следите на телефона си директно най-спешните и важни новини за Перник!

">
Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на: