Изпомпване на вода, откриване на течове и други ВиК услуги

Ние не предлагаме обикновени ВиК услуги. Ние предоставяме на потърсилите ни възможност да решат всичките си проблеми. Не само професионално, но и евтино. Отдаваме голямо внимание на кухните и мокрите помещения, защото те имат нужда от специфично обгрижване. По правило навсякъде, където има тръби и преминаваща вода, има опасност от сериозни аварии и имуществени щети. Затова сме се насочили към предлагането на ВиК услуги – защото е по-скъпо за Вас, ако ги няма.

Сам по себе си водопроводчикът е фигура, която е денонощно на бойното поле. С ботуши и ръкавици, вместо с оръжие и боеприпаси, той се бори с течове. Поти се върху отпушването на мивки, тоалетни и сифони. Търси дребни пукнатини, от които извира вода и се рушат фугите и плочките. 

При нужда от качествени ВиК услуги 151® е насреща

Полагане на гипсокартон, ремонт на баня и тоалетна, къртачни услуги или полагане на подова замазка. Подмяна на водопроводи и канализация, монтаж на отоплителни тела, отпушване на улуци и шахти. Това е една малка част от ВиК услугите, които нашата фирма може да Ви предложи.

Да вземем например изграждането на локално парно. Посочваме именно него, защото е все по-предпочитано от потребителите. При нас, сред многообразието от ВиК услуги, можете да поръчате изграждане или ремонт на парни инсталации. Те могат да са:

  • Отворени;
  • Затворени;
  • Гравитационни;
  • Циркулиращи;
  • На въглища, пилети или вода;
  • С различни видове котели

Това означава, че и работата с тях не е еднотипна. Тъкмо обратното. Обикновено избраните характеристики са в зависимост от площта, която ще се отоплява. Нужната мощност, достъпът до суровини, претенциите към цялостното обслужване усложняват допълнително предлагането на тази услуга. Трудно е, но не и невъзможно.

Трудно, не и невъзможно – това важи за всички ВиК услуги

Ако се свържете с някоя фирма и Ви обясни, че е твърде сложен Вашият проблем, или не може да се справи, или подбира работата си. Ние не си позволяваме да подбираме, защото всеки, изпаднал в нужда, е равностоен на останалите. Отпушването на улуци е не по-малко важно от откриването на течове със термокамера  или ултразвук. Подмяната на неработещ уред с нов е също толкова значима, колкото и аварийните ремонти на отоплителни системи. 

Всяка от ВиК услугите е специфична и няма база за сравнение помежду им. Щом сте опрели до помощ, заслужавате да я получите. И ще я получите именно от нас. Разберете как можем да сме Ви полезни, като използвате контактната ни форма.

Коментари

коментара