Изобилие от качествени продукти с бърза доставка до твоята врата

ИЗОБИЛИЕ ОТ КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ С БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ТВОЯТА ВРАТА.

В EBAG вярваме, че всеки трябва да има достъп до качествена и чиста храна. Приели сме това за наша мисия и цел. Ето защо, при  нас можеш да откриеш качествено  разнообразие от повече от 11 000 продукта обхващащи плодове и зеленчуци, прясно месо и риба, яйца и млечни и много други, включително и над 1 500 продукта от български ферми и био стоки.

Какво означава фермерски продукти?

Това са продукти, произведени в българскаферма, при затворен цикъл, от отглеждането и грижата за животните и растенията до преработения краен продукт. Ние подбираме такива ферми, в които сме сигурни, че крайният продукт е натурален и чист – без изкуствени съставки, през целия производствен цикъл. 

С EBAG за броени часове можеш да имаш на масата си продуктите, които обожаваш.  

Доверяваме се на проверени български ферми и малки производители, който с любов и грижа отглеждат чисти продукти по най-щадящите методи за производство. Проверяваме качеството на храната директно от източника при нас и веднага я поставяме за съхранение при подходящи условия.

Ти поръчваш продуктите, лесно и бързо онлайн, а ние ги слагаме в чантата ти точно преди да тръгнат към теб. Твоите продукти ще бъдат съхранявани в охладена зона, до последния момент, преди да потеглят към дома ти.

Покупките пътуват към теб в хладилни коли, така че да достигнат до твоята врата, дори без да бъде прекъсната температурната верига. На теб остава да сервираш прясно, вкусно и здравословно меню за своето семейството.

 

Защо да се довериш на нас? Ето как правим подбора на ферми и фермерски продукти в EBAG:

  •         внимателно проучваме всяка ферма – земеделски производител, животновъден обект, занаятчийска работилница, цех, пекарна и др.
  •         правим подбор на продуктите и задълбочено преглеждаме съставките и произхода на суровините, както и начина на отглеждане на животните, зеленчуците или плодовете.
  •         категоризираме и оценяваме продуктите по наши изключително високи вътрешни критерии, видими чрез специфичната визуализация на всеки продукт. 
  •         следим за качеството на всяка партида, при всяка доставка
  •         съгласуваме с фермите график на доставка, осигуряващ винаги пресни и свежи продукти.

EBAG носи най-хубавото от българските ферми. Доставяме от повече от 70 фермерски стопанства пресни плодове и зеленчуци, прясно месо и риба, млечни продукти, билки, занаятчийски продукти, напитки и много други.

Подкрепи местните производители с нас, които с любов отглеждат плодове и зеленчуци, животни за месо и млечни продукти. Така те ни ги доставят в EBAG за броени часове след прибирането на реколтата и приготвянето на продуктите по най-добрия начин. На нас остави да се погрижим да получиш ПРЕСНИ И СВЕЖИ продукти, с бърза доставка до 3 часа.

Поръчай още сега лесно и бързо, от уюта на своя дом и се наслаждавай всеки ден на прясна храна, носеща вкуса от едно време. 

 

Коментари

коментара