Турнирът по стрелба „Кракра“ за полицаи започна с приветствия в Перник

Дадоха официален старт на Републиканския турнир по стрелба „Кракра“ за служители на МВР в Перник. Тази сутрин пред паметника на Кракра Пернишки полицейските служители бяха приветствани от областния управител Емил Костадинов, зам. кмета Стефан Кръстев и директорът на МВР Перник комисар Димитър Попов. 
90 участници от 16 отбора ще мерят сили в надпреварата, която ще бъде в рамките на два дни. Стрелците ще покажат умения на стрелбище „Ловна дружина“ – Радомир и в Първо РУ – Перник.
„За мен е чест, че Перник е домакин на деветия Републиканки турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР. За поредна година това събитие, събира на едно място толкова много смели и достойни български жени и мъже. Хората, на които ние институциите и гражданите сме поверили своята сигурност и спокойствие“, каза областния управител Емил Костадинов, който сподели, че е любител на стрелбата и пожела точен мерник на всички.
Директорът на ОДМВР Перник старши комисар Димитър Попов също пожела успех на всички участници в събитието и ги покани да разгледат забележителностите в общината. Поздрав към състезателите отправи и зам.-кметът Стефан Кръстев.

Организатори на спортната проява са ОДМВР – Перник и Центърът за бойна подготовка и спорт при академията на МВР.

Коментари

коментара